U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Voor meer betekenis en samenwerking is BB[D]H partner van

 

 

DoorZien  is een adviesgroep van ervaren bestuurders met de ambitie van betekenis te zijn in het complexe vraagstuk van eigentijds organiseren en ondernemen. Ieder van ons heeft in eerdere contexten ondervonden wat het betekent om oprecht te bouwen aan een betekenisvolle en duurzame toekomst.

 

In onze samenwerking bundelen we onze ambities, competenties, persoonlijkheden en onze kennis van specifieke maatschappelijke vraagstukken op het gebied van wonen en leefomgeving, zorg en welzijn, onderwijs en arbeidsparticipatie, agrifood en duurzaamheid, veiligheid en sociale zekerheid, publiek gefinancierde organisaties en overheid. Dat doen we vanuit drie invalshoeken: bestuurders, organisaties en samenwerkingsverbanden.

 

DoorZien werkt vanuit respect voor het verleden, brengt zicht op het heden en vergroot het oog voor de toekomst. Dat kan in de vorm van een advies/ondersteuningstraject; interim/programmamanagement of onafhankelijk voorzitterschap.

Meer DoorZien ...