U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

In 2010 heb ik Bureau Bestuurs[Daad]kracht Huijbers opgericht om vanuit mijn ambitie en ervaring organisaties te helpen en te vergezellen bij de realisatie van hun veranderopgaven. Mensen en organisaties in alle sectoren zijn meer en meer met elkaar betrokken en verbonden en ik geloof in de kracht van mensen en organisaties die samen in co-operatie en co-creatie (meer)waarde creëren voor de samenleving in zijn geheel.

Om dat 'samen' extra inhoud te geven ben ik in 2019 een intensieve samenwerking aangegaan met twee andere ervaren bestuurders. Dat doen we onder de naam DoorZien adviesgroep. Ieder van ons heeft in eerdere contexten ondervonden wat het betekent om oprecht te bouwen aan een betekenisvolle en duurzame toekomst.

Voor mij is dit door open te staan voor veranderingen, zoekend naar niet-geijkte of te wel 'out of the box' oplossingen en met een sterke wil om met anderen doelen tot een succes te maken. Als ondernemend mens zet ik mijn ervaringen hiervoor op een inspirerende en integere wijze in.

In een complexe omgeving waarbinnen koers en structuur uitgezet moeten worden en waar een goede samenwerking met meerdere partijen cruciaal is, presteer ik optimaal. Daarbij is het voor mij belangrijk om nieuwe zienswijzen te brengen en concrete resultaten af te leveren. Daar ben ik te allen tijde op af te rekenen.

Uw vraag, de specifieke situatie en organisatiedoel(en) bepalen mijn inzet die nodig is: van strategie, eigenaarschap, planvorming tot de uitvoering en projectleiding. Uitgangspunt is altijd de ambitie en mogelijkheden van uw organisatie.

Meer weten, neem contact op om van gedachten te wisselen en te kijken wat ik voor u kan doen.